Anja firade med grillparty

Vintersport ”Grillparty!”. Så löd det talande SMS:et jag nyss fick från Anjas tränare Mikael Junglind. Han och Anja tänkte ägna eftermiddagen efter Anjas sista världscuptävling åt att grilla och dricka öl i solen. Junglind är den som näst efter hennes far stått Anja närmast av medarbetarna i teamet. I tolv år har Micke varit Anjas sidekick som tränare, fixare och allmän glädjespridare. Han och Anja har pratat om att kanske utmana varandra i klassikern nästa år, alltså Lidingöloppet, Vansbrosimningen, Vättern runt och Vasaloppet.

Färskare i gänget är värmlänningen och förre åkaren Johan Wallner. Han hoppade in som vikarie för Anders Pärson när denne opererade sitt knä för en del år sedan och har fortsätt att jobba som tränare för Anja. Det var han som satt dagens super-G-bana i Schladming, den sista som Anja tävlade i och där hon avslutade karriären med en åttondeplats vilket är säsongbästa.

Visa kommentarer (0 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet