Väl valt tillfälle av Anja

Vintersport Anja Pärson gör alltså gemensak med Helena Ekholm och avslutar karriären. Ett icke oväntat beslut med tanke på hur säsongen sett ut. Anja valde rätt tillfälle att offentliggöra sin sorti. Med världscupfinalerna kvar får framför allt hennes åkarkollegor i världscupcirkusen tillfälle att tacka henne i Schladming. Tacka henne men inte ta farväl. Anja ska ju fortsätta sitt arbete i athletes commission och kommer säkrt att finnas med vid sidan av pisterna. Varför inte som expertkommentator i tv?

I tisdagens pappersupplaga av SvD kan ni läsa mer om Anjas karriär.

Visa kommentarer (4 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet

 • Anonym

  När lär sig svenska politiker och svenska folket att det normala biståndet är kontraproduktivt. Det göder en elit av politiker och byråkrater i storstäderna medan det vanliga folket får väldigt lite av kakan. Men det är ju riktigt eliten i Sverige göder eliten i biståndsländerna. Men de som får betala är det vanliga folket i Sverige och biståndsländerna. Men varför skall man klaga det var väl så här det var tänkt från början.

 • Anonym

  Svenska politiker värnar inte bistånd för att hjälpa fattiga, lidande eller nödställda i första hand. Syftet verkar vara att själv bli ryggdunkad internationellt. Att biståndet sen inte varken har effekt eller väljarstöd bortser man ifrån. Det är som vargfrågan. De som bor i varglän vill inte ha dem men det vill man i Stockholm.

 • Anonym

  En man åker till Afrika och startar ett företag, som ger lokalbefolkningen jobb, han säljer företaget blir ännu rikare. Företaget finns kvar, expanderar och anställer fler.

  En annan man åker ner till samma land i Afrika, strör ut pengarna till folket, mannen åker hem fattig. Kvar i Afrika finns ingenting.

 • Anonym

  Det här visar hur fel socialisterna har haft hela tiden med sin solidaritetsiver. Solidaritet är skit! socialism likaså.