Annons

Sportbloggen

Jan Semneby

Jan Semneby

Ingen pallplats för tjejerna igår. Men de och tränarna gjorde rätt i att ställa till med kramkalas ändå i målfållan efteråt. Fem tjejer bland de tolv bästa visar på en imponerande bredd och tre av dessa är färska i de här sammanhangen och har många år framför sig i världscupcirkusen.

Bra arrangemang som vanligt här i Åre och igår hade de tumme med vädergudarna. Precis efter första och andra åket drog det in stormbyar med snö som höll på att blåsa bort tv-bolagens utrustning vid målfållan.

När Sverige nu är så bra i ”svänggrenarna” känns det bra att de nästkommande tävlingarna i Åre körs just i dessa grenar. Nästa säsong körs tävlingarna preliminärt strax före jul och vi kommer gärna tillbaka till Åre även om det gör ont att betala 29 kronor för en enkel espresso.