Annons

Sportbloggen

Jan Semneby

Jan Semneby

Jag ska be om att få komma med en rättelse. Anja missar inte alls världscupfinalerna i Schladming. Hon är kvalificerad att köra super-G dår hon ligger på 20:e plats i super-G-cupen. Men lyckas hon inte få ihop 500 totalpoäng på de tävlingar som är kvar är super-g det enda hon får ställa upp i.

I en intervju i Västerbottens-Kuriren i dag är Anja irriterad.

– Det verkar som att alla verkligen vill att jag ska lägga av, som att jag inte får bestämma själv, säger Anja.

Nästa säsong är faktiskt redan planerad, detta måste göras redan nu föratt komma i åtnjutande av träningsplatser. Glaciärer växer inte på trän. Men det betyder inte att Anja bestämt sig för att köra en säsong till. Hon har inte tagit något beslut i någondera riktningen.

Närmast väntar två storslalomtävlingar i Ofterschwang fredag och lördag. Söndagens slalomtävling lär hon inte köra men däremot slalomtävlingen i Åre inför hemmapubliken.