Sportbloggen

Johanna Garå

Johanna Garå

Vilken utklassningsseger det blev för Barcelona! Återigen föll Manchester United, som visserligen verkligen försökte spela fotboll, ihop efter en bra start.

I dagsläget är det svårt att föreställa sig något lag som ska kunna peta ner Barcelona från tronen under de närmsta åren. Real Mourinho känns väl som enda riktiga hotet. Uefa kanske borde blanda sig i och blanda om lagen – så att det blir mer spännande för oss, menar jag…

Här är mina favoritbilder från lördagens Champions Leaguefinal. (Alla bilder från AP.)

Om ni har nio minuter över tycker jag att ni ska kolla in Lionel Messis 53 mål säsongen 2010/2011 här.

Jag är så glad över att han bara är 23 år.

*****

Firandet har inte slutat än i Barcelona. Spelarna och fansen har öst kärlek över varandra på Camp Nou, på stadens gator under en bussparad – och på Shakiras konsert i söndags kväll.

Gerard Piqué hade förstås fixat finfina biljetter till flickvännens uppträdande. (Kolla in klipp här.) Lite skönt att se att killarna behöver en fotbollsplan för att röra sig som gudar. På dansgolvet är de helt klart dödliga.

*****

Idag kom (det väntade) beskedet att Paul Scoles lägger av men ansluter till Manchester Uniteds ledarstab. Hatten av till en av de allra största. Det sägs att fem Barcelonaspelare ville byta tröja med 36-åringen i lördags. Att Iniesta vann ser ni på en av bilderna ovan.

Alex Ferguson:

”What more can I say about Paul Scholes that I haven’t said before? We are going to miss a truly unbelievable player. Paul has always been fully committed to this club and I am delighted he will be joining the coaching staff. Paul has always been inspirational to players of all ages and we know that will continue.”

Fler bloggar