Annons

Spelbloggen

Jimmy Håkansson

Jimmy Håkansson

I sin förtitt av ”Sonic boom” skriver N4G att det nya ”Sonic”-spelet var det överlägset sämsta spelet på årets E3-mässa. Med tanke på den absurda mängden titlar som visas upp på E3 kanske det är en svår bedömning att göra. Men trailern för ”Sonic boom” lämnar mycket övrigt att önska.


”What exactly is this place”, frågar en tonårstrotsig Sonic.
”This is paradise”, svarar någon. Ironiskt förmodar jag. Lika ironiskt som trailerns soundtrack. Dubstep.

Ett spel som fick oproportionerligt mycket uppmärksamhet på Microsofts konferens var Insomniacs ”Sunset overdrive”.

Denna fars till actionspel försöker driva med typiska ”Call of duty”-kloner och ”Gears of war”-plagiat men framstår bara som ”Poochie the dog – The game”. Spelets huvudkaraktär är för övrigt den mest osympatiske varelsen jag har sett sedan dammsugarkatten Blinx.

Blinx