Annons

Spelbloggen

Tove Bengtsson

Tove Bengtsson

ass creed liberation

Det första ”Assassin’s creed”-spelet med en kvinnlig – och dessutom ickevit – huvudperson, ”Assassin’s creed 3: Liberation”, gick många förbi, mig själv inkluderat. Det släpptes nämligen till Playstation Vita i slutet av 2012 utan någon större marknadsföringskampanj. Men det fick ändå många fans, och det är tack var dem som spelet nu också kommer att släppas till de stationära konsolerna, PC, Xbox 360 och PS3 i början av 2014.

Utvecklarna Ubisoft säger sig ha putsat på spelet rejält, bland annat uppdaterat grafiken till HD-upplösning, adderat mer avancerad ljussättning, och ändrat karaktärernas ansiktsdesign. Även spelets uppdrag ska ha fått ett ansiktslyft, baserat på feedback som fansen har gett. Den nya versionen inkluderar också 15 nya sidouppdrag.

Även om grafiken inte är på samma nivå som kommande blockbustern ”Assassin’s creed 4: Black flag”, gör den här nya trailern att jag ändå blir mer peppad på ”Liberation”.

YouTube Preview Image