Annons

Spelbloggen

Tove Bengtsson

Tove Bengtsson

humble bundle origins

Spelbloggen har tipsat om Humble bundle tidigare, och nu gör vi det igen. Sajten sätter ihop spelpaket som man köper för en valfri summa, och större delen av vinsten går till välgörenhet. Just nu ligger ”The humble Origin bundle” uppe, med spel från Electronic arts och deras speltjänst Origin. Det är ett maffigt paket med PC-spel: ”Mirror’s edge”, ”Dead space”, ”Dead space 3”, ”Crysis 2”, ”Medal of honor” och ”Burnout paradise”. Betalar man mer än medelpriset (som just nu är strax under fem dollar) tillkommer dessutom ”Battlefield 3”, ”The sims 3 + Starter pack”, ”Populous” och ”Command & conquer: Red alert 3 – Uprising”. I korthet, en mycket bra deal för en god sak. Senaste Humble bundle ligger uppe i fem dagar till.