Annons

Spelbloggen

Daniel Goldberg

Daniel Goldberg

Igår släpptes det nya avsnittet ”400 days” till The Walking Dead, ett av fjolårets absolut bästa spel tycker vi på SvD. Avsnittet berättar fem historier om lika många överlevande, och äger rum under de första fyra hundra dagarna efter zombieapokalypsen. Enligt utvecklarna Telltale Games ska det fungera som en brygga mellan den första och den andra säsongen av spelet, och dina val i det kommer påverka hur historien utvecklas framåt. Speltiden sägs vara kort, inte mer än ett par timmar. Å andra sidan är priset, på knappa 50 kronor, minst sagt överkomligt.

Du som spelar på pc kan köpa ”The Walking Dead: 400 Days” via Steam. Xbox-versionen av spelet släpps imorgon, medan Playstation-ägare får vänta till den 10 juli. Dagen därpå, den 11 juli, släpps det även för Iphone och Ipad.

Spring och köp!

/Daniel (@danielg0ldberg)