Annons

Spelbloggen

Daniel Goldberg

Daniel Goldberg
YouTube Preview Image

Humble indie bundle-projektet är det kanske mest älskvärda i spelbranschen. Upplägget är enkelt: betala vad du vill för ett gäng nedladdningsbara indiespel i paket. Betalar du mer än genomsnittet får du ett par extra godbitar på köpet. Dessutom: du avgör själv hur pengarna fördelas – exakt vilken andel som går till utvecklarna, utgivarna eller till välgörenhet.

Det nuvarande paketet – det åttonde i ordningen – kan vara det bästa hittills. Svd-favoriter som ”Thomas was alone”, ”Dear Esther”, och ”Little Inferno” finns alla med. Den som betalar mer än genomsnittet (i skrivande stund knappt 6 dollar) får även det fantastiska ”Hotline Miami”. Det är – kort sagt – ett skamligt bra erbjudande.

Beställer gör du här. Mycket nöje!

/Daniel (danielg0ldberg)