Franskt och danskt i Köpenhamn

Under modeveckan i Köpenhamn hann jag även med att gå på vernissage. Peter Farago och Ingela Klementz-Farago, som visade fantastiska utställningen (och boken) Nordic Women in ChanelFotografiska i sommar, invigde en mindre version på Designmuseet. Här fanns även en avdelning för nya boken Bare moments, med precis som namnet antyder bilder på mer eller mindre bara modeller. Ja, de var nakna – i ansiktet. Mycket mer inte annat än skymtande förbi.

I sann fransk anda serverades förstås generöst med champagne och som tilltugg flødeboller deluxe från Summerbird – väldigt danskt.


En av mina favoritbilder

Givetvis var vackra kamelior utplacerade

Sådär ska röd skugga läggas

Visa kommentarer (1 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet

  • Johanna Storås

    Ååååh vad jag ångrar innerligt att jag aldrig gick och såg den vernissagen.

Berglunds bira

Här är påskens goda öl

SvD listar bästa sorterna.

FOTO: SYSTEMBOLAGET

Här bakar man in färgade ägg i brödet

Svep

Påskmat i olika delar av världen

Var är äggost landskapsrätt?

QUIZ

Vad kan du om ägg och äggrätter?

Ny dryckestrend hemma och på krogen

Alkoholfritt - ett smakfullt alternativ

Annorlunda påskägg för hela året

Recept

Goda äggrätter för alla tillfällen.

Krogjätte öppnar på centralen

brasserie

Anlitar känd inredningsarkitekt.

Känner du till nya cleansingtrenden?

Grönt

För många är raw food ett sätt att leva.

Mölstad spår nästa stora mattrend

Vad ska följa efter korvstoppning?

Peruansk krog på Söder alltför ojämn

Krogguiden

Charmen räcker inte.

Full pott för rödvin från Afrika

Tips

Mikael Mölstad: Sex goda viner i nya årgångar.

Arga snickaren öppnar krog

Anders Öfvergård tar över topprestaurangen.

Här kan stans
food trucks hittas

Permenenta platser för rullande gatumat.

Rätter med långväga rötter

Socialt företag

Maten är huvudsaken.