I rosens namn

Jag firade alla hjärtans utan mina små hjärtan, men ändå på allra bästa sätt.

Dagen gick sannerligen i rosornas tecken på Institut Lancôme. Rosenparfymerat te och macaron med smak av mildaste rosenvatten, ansiktsbehandling som använde sig av rosens välgörande egenskaper och makeup i nyanser av rosa.

Visa kommentarer (4 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet

  • http://www.facebook.com/people/Calle-Osterlind/1659400611 Calle Österlind

    Vilken härlig bild, Petra!

  • http://openid.anonymity.com/svdtest789 Your Name

    Ska fundera på saken.

  • http://www.facebook.com/jhallgren1 Jonas Hallgren

    Välkommen tillbaka!

    Jag kommer nog att åka en och annan skidrunda om snön stannar, men jag tror inte att de kommer att ersätta någon löpning.

  • Pingback: News about förpackningar issue #1 | förpackningar

Gastronomiskt glest i stadsdelen

”Hoppas rusningen får krögare att vakna.”

FOTO: Joakim Ståhl

Ny trend hemma
och på krogen

Alkoholfritt – ett smakfullt alternativ.

Krogjätte öppnar på centralen

brasserie

Anlitar känd inredningsarkitekt.

Annorlunda påskägg för hela året

Recept

Goda äggrätter för alla tillfällen.

Känner du till nya cleansingtrenden?

Grönt

För många är raw food ett sätt att leva.

Mölstad spår nästa stora mattrend

Vad ska följa efter korvstoppning?

Peruansk krog på Söder alltför ojämn

Krogguiden

Charmen räcker inte.

Full pott för rödvin från Afrika

Tips

Mikael Mölstad: Sex goda viner i nya årgångar.

Arga snickaren öppnar krog

Anders Öfvergård tar över topprestaurangen.

Här kan stans
food trucks hittas

Permenenta platser för rullande gatumat.

Rätter med långväga rötter

Socialt företag

Maten är huvudsaken.