I rosens namn

Jag firade alla hjärtans utan mina små hjärtan, men ändå på allra bästa sätt.

Dagen gick sannerligen i rosornas tecken på Institut Lancôme. Rosenparfymerat te och macaron med smak av mildaste rosenvatten, ansiktsbehandling som använde sig av rosens välgörande egenskaper och makeup i nyanser av rosa.

Visa kommentarer (4 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet

  • http://www.facebook.com/people/Calle-Osterlind/1659400611 Calle Österlind

    Vilken härlig bild, Petra!

  • http://openid.anonymity.com/svdtest789 Your Name

    Ska fundera på saken.

  • http://www.facebook.com/jhallgren1 Jonas Hallgren

    Välkommen tillbaka!

    Jag kommer nog att åka en och annan skidrunda om snön stannar, men jag tror inte att de kommer att ersätta någon löpning.

  • Pingback: News about förpackningar issue #1 | förpackningar

Krogguiden
Wedholms fisk

”En kulinarisk lustgård”

Wedholms fisk håller än.

Stans mest spännande pizzerior

Guide

Krögare: Få saker slår en vällagad pizza.

Lista: Sex vita viner under hundralappen

Tips

Mölstads favoriter bland nyheterna.

”Väntan på stjärnan blev en belastning”

Michelinguide

Följ med in i stjärnkockens kök

Stjärnregn över svenska krogar

Michelinguiden

Oaxen får sin andra stjärna.

”En stjärna lyser extra starkt”

Michelinguiden

Första kvinnan med stjärna.

Tårta huvudsaken hos prisat bageri

Trend

Här skapas bakverk i säsong.

Krogguiden