I rosens namn

Jag firade alla hjärtans utan mina små hjärtan, men ändå på allra bästa sätt.

Dagen gick sannerligen i rosornas tecken på Institut Lancôme. Rosenparfymerat te och macaron med smak av mildaste rosenvatten, ansiktsbehandling som använde sig av rosens välgörande egenskaper och makeup i nyanser av rosa.

Visa kommentarer (4 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet

  • http://www.facebook.com/people/Calle-Osterlind/1659400611 Calle Österlind

    Vilken härlig bild, Petra!

  • http://openid.anonymity.com/svdtest789 Your Name

    Ska fundera på saken.

  • http://www.facebook.com/jhallgren1 Jonas Hallgren

    Välkommen tillbaka!

    Jag kommer nog att åka en och annan skidrunda om snön stannar, men jag tror inte att de kommer att ersätta någon löpning.

  • Pingback: News about förpackningar issue #1 | förpackningar

Berglunds bira

Laga en riktig italiensk klassiker

Matprofilen

Isabella Morrone bjuder på tips.

Trist på Långbro värdshus

Krogguiden

Mat och miljö släpar efter.

Sex bra viner till påskmaten

Mölstad

Sherry till sillen och bubbel till tårtan.

Danmarks bästa restauranger utsedda

White guide

Köpenhamnskrogar i topp.

Lakrits – mer än bara godis

Ingen trend

Festival i helgen lockar tusentals.

Stjärnkock serverar bricklunch på NK

Bildspel

Smygtitta in på Frantzéns nya.

Webb-tv

Svensk chilisås i världsklass

webbtv

Prisad i The Hot Pepper Awards.

Hälsotrenden ger
ny typ av mat

Nyttigt

Ät rätt för att må bra.

Krogguiden