I rosens namn

Jag firade alla hjärtans utan mina små hjärtan, men ändå på allra bästa sätt.

Dagen gick sannerligen i rosornas tecken på Institut Lancôme. Rosenparfymerat te och macaron med smak av mildaste rosenvatten, ansiktsbehandling som använde sig av rosens välgörande egenskaper och makeup i nyanser av rosa.

Visa kommentarer (4 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet

  • http://www.facebook.com/people/Calle-Osterlind/1659400611 Calle Österlind

    Vilken härlig bild, Petra!

  • http://openid.anonymity.com/svdtest789 Your Name

    Ska fundera på saken.

  • http://www.facebook.com/jhallgren1 Jonas Hallgren

    Välkommen tillbaka!

    Jag kommer nog att åka en och annan skidrunda om snön stannar, men jag tror inte att de kommer att ersätta någon löpning.

  • Pingback: News about förpackningar issue #1 | förpackningar

kock-vm
Svenska kocklandslaget med Tommy Myllymäki i spetsen satsar på nytt guld i Bocuse d’Or i Lyon.

Styrka och löpning ska ge nytt kockguld

Läs Tommy Myllymäkis dagbok.

FOTO: Charlie Drevstam

Favoritskap sätter extra press

perspektiv

Laget själva: Fisken är den svaga länken.

”Trendigt i etablerat hörn”

Krogguiden

Så bra är Östermalms nya vattenhål.

Lista: Sex bra viner till helgmiddagen

Mölstad

Vitt från Toscana får toppbetyg

Gå matlagningskurs hos toppkockarna

Guide

Finns något för alla smaker.

Efter hamburgaren – dags för hipsterpizza

Guide

Här kan du äta finpizza.

”Det bästa är att jag slipper välja”

Krönika

Stina Cederholm om ekologisk mat.

Se toppkocken laga nyttig lyxrätt

Webbtv

Hälsa viktigt för Jonas Lundgren.

Tips: Här kan du äta
frukost hela dagen

Brinner

Ny mattrend ger nya restauranger.