Annons

Skönhetsbloggen

Hedvig von Mentzer

Hedvig von Mentzer

Sommar, sol och sorry! Den som undrade över varför förra veckans puderdosor var synnerligen stängda ut gjorde det med rätta. Hela poängen var att visa de vackra mönstren som fanns inuti.  Men icke. Det som var tänkt att bli en vacker sida med intrikata mönster och smickrande nyanser blev en samling snygga askar med hemligt innehåll.

Jag kan inte annat än att be om ursäkt och skylla på semestertider och något som i bästa fall var ett missförstånd.

Så här fina var i alla fall solpuderaskarna öppna.

 

Om bloggen

Förnuftets röst rapporterar från den vackra världen.

Skönhet på bloggen: Branschnyheter, teknologiska genombrott, lanseringar, uppfinningar, forskning och favoriter – allt som har det minsta med skönhet att göra finns på bloggen. Det som är vackert, oavsett form, fångar min uppmärksamhet i ett högst personligt urval och tolkning.

Skönhet och jag: En skönhetsnörd som varit läppglansberoende sedan barnsben. Jag känner lika stor glädje varje gång jag öppnar ett paket, ett bud eller en påse med skönt innehåll. Och det är den passionen, den nyfikenheten och lusten att lära mig mer, som gör att jag älskar mitt jobb. Ju mer jag lär mig, desto mer inser jag hur lite jag kan. Skönhet är historia, sociologi, biologi, kemi och mycket mer – allt förpackat i vacker skrud. Jag vill krossa myter, syna påståenden och förklara det nästintill obegripliga inom den underbara bransch som årligen omsätter miljarder.

Jag skriver sedan tre år om skönhet i SvD och bloggar här sedan drygt två år. Blir knäsvag av dyrbara dofter, hudvård som både är högteknologisk och hållbart tillverkad, färgstark makeup och vackra förpackningar.

Kontakta Hedvig von Mentzer här