Annons

Skönhetsbloggen

Hedvig von Mentzer

Hedvig von Mentzer

Äntligen finns möjligheten att få ur en varuautomat annat än choklad och söta kolsyrade drycker. På senare tid hittar vi även nötter och frukt. Och nu går det att få fram en vattenfast mascara ur automaten om behovet plötsligt uppstår.

The Body Shop har tecknat ett avtal om att sälja sina produkter i ZoomShops varuautomater på bland annat flygplatser och i stormarknader över hela USA.

Men The Body Shop är inte först. Förra året inledde Sephora en testförsäljning av närmare 50 av sina bästsäljande produkter inom makeup, hudvård och doft i utvalda JC Penney’s-butiker – även detta via ZoomShops.

Undrar om The Body Shops underbara storsäljarserie Sweet Lemon kommer att finnas på flygplatser? Det skulle bli betydligt behagligare att resa då.

Om bloggen

Förnuftets röst rapporterar från den vackra världen.

Skönhet på bloggen: Branschnyheter, teknologiska genombrott, lanseringar, uppfinningar, forskning och favoriter – allt som har det minsta med skönhet att göra finns på bloggen. Det som är vackert, oavsett form, fångar min uppmärksamhet i ett högst personligt urval och tolkning.

Skönhet och jag: En skönhetsnörd som varit läppglansberoende sedan barnsben. Jag känner lika stor glädje varje gång jag öppnar ett paket, ett bud eller en påse med skönt innehåll. Och det är den passionen, den nyfikenheten och lusten att lära mig mer, som gör att jag älskar mitt jobb. Ju mer jag lär mig, desto mer inser jag hur lite jag kan. Skönhet är historia, sociologi, biologi, kemi och mycket mer – allt förpackat i vacker skrud. Jag vill krossa myter, syna påståenden och förklara det nästintill obegripliga inom den underbara bransch som årligen omsätter miljarder.

Jag skriver sedan tre år om skönhet i SvD och bloggar här sedan drygt två år. Blir knäsvag av dyrbara dofter, hudvård som både är högteknologisk och hållbart tillverkad, färgstark makeup och vackra förpackningar.

Kontakta Hedvig von Mentzer här