Annons

Skönhetsbloggen

Hedvig von Mentzer

Hedvig von Mentzer

Gott nytt år alla bloggläsare!
Jag ser fram emot ett skönt 2010, med en massa spännande skönhetsnyheter, spaningar och funderingar. Hör av dig om det är något särskilt du vill att jag ska blogga om.

Ikväll blir det bubbel, snittar och skaldjur – samt min dessert, som jag är otroligt nyfiken på hur den blir – imorgon är det Mad Men-maraton och brittiska Vogue som gäller…

Vi ses nästa år!


Övernaturligt vackra Rachel Weisz pryder omslaget

Om bloggen

Förnuftets röst rapporterar från den vackra världen.

Skönhet på bloggen: Branschnyheter, teknologiska genombrott, lanseringar, uppfinningar, forskning och favoriter – allt som har det minsta med skönhet att göra finns på bloggen. Det som är vackert, oavsett form, fångar min uppmärksamhet i ett högst personligt urval och tolkning.

Skönhet och jag: En skönhetsnörd som varit läppglansberoende sedan barnsben. Jag känner lika stor glädje varje gång jag öppnar ett paket, ett bud eller en påse med skönt innehåll. Och det är den passionen, den nyfikenheten och lusten att lära mig mer, som gör att jag älskar mitt jobb. Ju mer jag lär mig, desto mer inser jag hur lite jag kan. Skönhet är historia, sociologi, biologi, kemi och mycket mer – allt förpackat i vacker skrud. Jag vill krossa myter, syna påståenden och förklara det nästintill obegripliga inom den underbara bransch som årligen omsätter miljarder.

Jag skriver sedan tre år om skönhet i SvD och bloggar här sedan drygt två år. Blir knäsvag av dyrbara dofter, hudvård som både är högteknologisk och hållbart tillverkad, färgstark makeup och vackra förpackningar.

Kontakta Hedvig von Mentzer här