Annons

Skönhetsbloggen

Hedvig von Mentzer

Hedvig von Mentzer

Mitt mailprogram begick harakiri och tog det senaste årets mail med sig. Jag får redan nu be om ursäkt för att jag inte svarat på mail – och lär knappast göra det heller. Var det något viktigt, ber jag dig att skicka mail igen.
Sensmoral: rensa rejält och gör backup (som om jag inte visste det).

Sonens sjukdom har gjort att jag missat en hel del intressanta pressmöten – och några roliga kalas – men jag ska försöka komma ikapp, både bloggmässigt och informationsmässigt. Och kalasa, det ska jag göra nästa vecka. Om inte jag blir sjuk, förstås.
Sensmoral: Men vet aldrig vad morgondagen för med sig, så njut av nuet.

Om bloggen

Förnuftets röst rapporterar från den vackra världen.

Skönhet på bloggen: Branschnyheter, teknologiska genombrott, lanseringar, uppfinningar, forskning och favoriter – allt som har det minsta med skönhet att göra finns på bloggen. Det som är vackert, oavsett form, fångar min uppmärksamhet i ett högst personligt urval och tolkning.

Skönhet och jag: En skönhetsnörd som varit läppglansberoende sedan barnsben. Jag känner lika stor glädje varje gång jag öppnar ett paket, ett bud eller en påse med skönt innehåll. Och det är den passionen, den nyfikenheten och lusten att lära mig mer, som gör att jag älskar mitt jobb. Ju mer jag lär mig, desto mer inser jag hur lite jag kan. Skönhet är historia, sociologi, biologi, kemi och mycket mer – allt förpackat i vacker skrud. Jag vill krossa myter, syna påståenden och förklara det nästintill obegripliga inom den underbara bransch som årligen omsätter miljarder.

Jag skriver sedan tre år om skönhet i SvD och bloggar här sedan drygt två år. Blir knäsvag av dyrbara dofter, hudvård som både är högteknologisk och hållbart tillverkad, färgstark makeup och vackra förpackningar.

Kontakta Hedvig von Mentzer här