Mycket snack, stort hår

Om du har en stund över och vill förkovra dig i tuperandets ädla konst är youtube stället för dig.

Eller som man säger i Texas: ju större hår, desto närmare Gud.

Visa kommentarer (0 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet

Trend
Jenny Lundgren, på prisbelönta Hagby Gård utanför Enköping, föder upp landets godaste kyckling enligt tidningen Restaurangvärlden.

Vi vill äta kyckling som levt gott

Försäljning av ekokyckling väntas fördubblas.

FOTO: Erik Ardelius

”Vill inte bli skinnade av notan”

Krönika

Bojkotta ställen som inte levererar.

Tråkigt ojämnt på
Kött och fiskbaren

Krogguiden

Melker Andersson kan bättre.

Lista: Sex bästa vinnyheterna

Tips

Exklusiv lansering i dag.

Här kan man adoptera ett bi eller en fjällko

Grön våg

Följ maten från gård till bord.

”Mat-tv är bara marinerat mys”

Mats-Eric Nilsson:

Långt från vardagen.

Känd citykrog ska stänga för gott

Krognytt

Ville ge en känsla av Paris.

Paolo Roberto öppnar restaurang

Italienskt

Varuhuset storsatsar på mat.

Laga en riktig italiensk klassiker

Matprofilen

Isabella Morrone bjuder på tips.

Danmarks bästa restauranger utsedda

White guide

Köpenhamnskrogar i topp.

Prisvärda mousserande viner

Mölstad

Fira våren med bubbel i glasen.

Krogguiden