Annons

Skönhetsbloggen

Hedvig von Mentzer

Hedvig von Mentzer


Stackars Lindsay Lohan. Jag tycker att hon är en begåvad skådespelerska med bra komisk tajming, men hennes karriär har ju gått sämre än Bernie Maddox placeringar de senaste åren. Och så kommer anklagelser om stöld – igen. Påståenden om att hon uppfunnit en sprejsolbränna sägs vara lika fejkade som gamle Bernies löften om enorm avkastning.

Enligt St Petersburg Times har en kemist i Florida stämt Lohan och Lorit Simon, en solsprejande affärskvinna i Las Vegas. Jennifer Sunday hävdar kontraktsbrott, stöld av affärshemligheter och en hel del annat. Och givetvis vill hon ha sin beskärda del av solkakan.

Kanske är det dags att fokusera mer på skådespelandet än på solbrännan? Säg efter mig, Lindsay: blek is beautiful.

Om bloggen

Förnuftets röst rapporterar från den vackra världen.

Skönhet på bloggen: Branschnyheter, teknologiska genombrott, lanseringar, uppfinningar, forskning och favoriter – allt som har det minsta med skönhet att göra finns på bloggen. Det som är vackert, oavsett form, fångar min uppmärksamhet i ett högst personligt urval och tolkning.

Skönhet och jag: En skönhetsnörd som varit läppglansberoende sedan barnsben. Jag känner lika stor glädje varje gång jag öppnar ett paket, ett bud eller en påse med skönt innehåll. Och det är den passionen, den nyfikenheten och lusten att lära mig mer, som gör att jag älskar mitt jobb. Ju mer jag lär mig, desto mer inser jag hur lite jag kan. Skönhet är historia, sociologi, biologi, kemi och mycket mer – allt förpackat i vacker skrud. Jag vill krossa myter, syna påståenden och förklara det nästintill obegripliga inom den underbara bransch som årligen omsätter miljarder.

Jag skriver sedan tre år om skönhet i SvD och bloggar här sedan drygt två år. Blir knäsvag av dyrbara dofter, hudvård som både är högteknologisk och hållbart tillverkad, färgstark makeup och vackra förpackningar.

Kontakta Hedvig von Mentzer här