Annons

Silicon Valley-bloggen

Miriam Olsson Jeffery

Miriam Olsson Jeffery

Tim CookSå var det dags för Apple-bossen Tim Cook att bjuda ut sig själv i en välgörenhetsauktion igen. Förra året vid den här tiden var det en fika för 610 000 dollar (cirka 4 miljoner kronor) och den här gången är det en lunch med honom på Apples högkvarter i Cupertino.

Men Tim Cooks tid tycks ha minskat i värde, för än så länge ligger högsta budet ”bara” på 180 000 dollar (cirka 1,2 miljoner kronor). 27 bud ligger i inne med fem dagar kvar.

Pengarna ska Tim Cook donera till Robert F. Kennedy-insititutet som jobbar för rättvisa och mänskliga rättigheter.

Om bloggen

 
Miriam Olsson Jeffery är SvD Näringslivs medarbetare i internetutvecklingens centrum - Silicon Valley i Kalifornien. Här föds det som påverkar våra nätliv och företagens affärer. Bloggen handlar om webbtjänsterna, användarna, entreprenörerna, pengarna och internetjättarna, men också om livet och stämningen i dalen.

Vill du kontakta Miriam?
Hon nås på mejl eller
Twitter: @miriamolsson