Annons

Silicon Valley-bloggen

Miriam Olsson Jeffery

Miriam Olsson Jeffery

Hans Youtube-hit Gangnam Style har visats över 1,5 miljarder gånger, och nu har den sydkoreanska sångaren Psy släppt en uppföljare.

I videon till den nya låten ”Gentleman” förolämpar Psy lättklädda tjejer på olika sätt, för att sedan få smaka lite på sin egen medicin i slutet. Där finns även några dansrörelser som skulle kunna imiteras, och istället för att ha händerna framför sig (”horse dancing” som det har kallats) i sitt hoppsasteg slänger han nu med armarna åt sidorna.

Gangnam Style har hållit i länge hos Youtube-publiken, dragit in en del pengar och frågan är om Gentleman kan bli lika populär? Videon har varit ute på Youtube sedan i lördags, och på måndagskvällen hade den redan fått över 60 miljoner visningar.

Titta på: Psy jagar nästa Gangnam Style
Läs också:
Miljardrekord för ”Gangnam Style” på Youtube

Om bloggen

 
Miriam Olsson Jeffery är SvD Näringslivs medarbetare i internetutvecklingens centrum - Silicon Valley i Kalifornien. Här föds det som påverkar våra nätliv och företagens affärer. Bloggen handlar om webbtjänsterna, användarna, entreprenörerna, pengarna och internetjättarna, men också om livet och stämningen i dalen.

Vill du kontakta Miriam?
Hon nås på mejl eller
Twitter: @miriamolsson