Annons

Silicon Valley-bloggen

Miriam Olsson Jeffery

Miriam Olsson Jeffery

Jag skrev om det i förra veckan, ryktet om att Apples event skulle äga rum i dag onsdag som visade sig stämma. Och om videon av en ”mockup” som visar hur nya Iphone kan komma att se ut utifrån ryktena.

Förutom en ny Iphone ryktas det även om bland annat nya Ipod-modeller och en skarp version av IOS 6.

Klockan 19 svensk tid drar eventet i gång här i San Francisco och jag, tillsammans med Mark Malmström, kommer att rapportera om nyheter från det i Nlivs liveblogg.

Om bloggen

 
Miriam Olsson Jeffery är SvD Näringslivs medarbetare i internetutvecklingens centrum - Silicon Valley i Kalifornien. Här föds det som påverkar våra nätliv och företagens affärer. Bloggen handlar om webbtjänsterna, användarna, entreprenörerna, pengarna och internetjättarna, men också om livet och stämningen i dalen.

Vill du kontakta Miriam?
Hon nås på mejl eller
Twitter: @miriamolsson