Annons

Silicon Valley-bloggen

Miriam Olsson Jeffery

Miriam Olsson Jeffery

Så här kan man också säga upp sig. Karen X. Cheng, som har jobbat som projektledare på Microsoft, berättar med en sång att hon slutar och går till en startup.

Jag hittade videon via teknikbloggen Techchrunch som rapporterar om Karen X. Chengs nya jobb. Med videon berättade hon för sitt team på Microsoft att hon ska sluta, men själva avskedsansökan gjorde hon via ett standardformulär i ett mejl. Att formellt säga upp sig med en video som man postar på Youtube – dit har vi inte kommit än.

Om bloggen

 
Miriam Olsson Jeffery är SvD Näringslivs medarbetare i internetutvecklingens centrum - Silicon Valley i Kalifornien. Här föds det som påverkar våra nätliv och företagens affärer. Bloggen handlar om webbtjänsterna, användarna, entreprenörerna, pengarna och internetjättarna, men också om livet och stämningen i dalen.

Vill du kontakta Miriam?
Hon nås på mejl eller
Twitter: @miriamolsson