X
Annons
X

Resebloggen

Per Johnsson

Per Johnsson

Jag berättade tidigare här på resebloggen om att Ryanair sökte en ny kommunikationschef, en tjänst flygbolagets vd Michael O´Leary kallade ”Irlands värsta pr-jobb”. Vidare sa Michael O´Leary att bolaget sökte en ”modig själ” till det ”prestigefyllda och otroligt överbetalda” jobbet.

Och för att avsluta historien så kan jag nu berätta att tjänsten är tillsatt. Mannen som fått uppdraget att försvara och förklara Michael O´Learys alla mer eller mindre märkliga utspel i media heter Robin Kiely.

Ryanair skriver ett pressmeddelande att Kiely, som började på Ryanair i april 2012 som informationschef, är ”31 år gammal men ser ut som 15”. Bolaget skriver också att Kiely efterträder Stephen McNamara som är ”35 år gammal men ser ut som 45 tack vare Europas krävande media”.