Resebloggen

Per Johnsson

Per Johnsson

Att en och annan gäst ibland glömmer en tröja i klädskåpet eller en tandkrämstub på toaletten genererar inga höjda ögonbryn. Men det gör nog kvarglömda tanter och levande ormar. Det senare hör förstås inte till vanligheterna men det har hänt, rapporterar Huffingtonpost.com och hänvisar till en undersökning som bokningssajten Lastminute.com genomfört.

Förutom ormen som påträffades på ett hotellrum i Washington D.C. och tanten som tåligt väntade på sin son som sedan länge checkat ut och lämnat hotellet i Dublin, så berättar undersökningen om kvarglömda sniglar på ett hotell i Budapest, en äkta hustru som maken missat att ta med sig från ett hotell i Prag, en kvarglömd hund på ett Milanohotell samt om en bröllopsklänning som hängde kvar på ett hotellrum i New York.

Och frågan är om polisen som glömde såväl polisbricka som pistol på rummet när han lämnade hotellet i Las Vegas fick behålla sitt jobb.

Kathy Dover på Lastminute.com säger till Huffingtonpost.com att hon är ”extremt förvånad över vad folk glömmer på hotellrummen”.

Jag glömde all min packning en gång och det förvånar ingen.

Fler bloggar