Nya färger på Zlatans flygplan

Ja, nu är det ju inte bara Zlatans flygplan förstås, utan det är hela fotbollslandslagets plan som fått nytt utseende lagom  till sommarens EM-slutspel. Första landslagsresan i det ommålade planet går till Kiev den 6 juni, där Sverige har sina gruppspelsmatcher.

Landslagsplanet har dock redan varit ute och flugit eftersom flygbolaget Malmö Aviation använder det i sin vanliga inrikestrafik när Hamrén och gänget inte behöver det.

Så ett tips till alla hängivna planespotters och fotbollsfans kan ju vara att åka till Bromma eller Sturup där landslagsplanet, en Avro RJ 100 med plats för 112 passagerare, ofta syns.

Visa kommentarer (7168 st)

Välkommen att säga din mening på SvD.se. Våra regler är enkla: visa respekt för de personer vi skriver om och andra läsare som kommenterar artiklarna. För att få kommentera på SvD.se måste du registrera ett konto med Disqus eller använda ett befintligt konto på Facebook, Google, Yahoo eller OpenID.
Vänliga hälsningar, Fredric Karén, chefredaktör SvD.se Läs reglerna i sin helhet