Annons

Resebloggen

Per Johnsson

Per Johnsson

Alla som söker semesterboende i Paris bör genast titta in på Bed and Breakfast in Paris som guidar till just B&B-ställen i den franska huvudstaden. Sajten är trevligt personlig och den drivs av en kvinna vid namn Françoise Foret.

Här finns bilder och massor av information om såväl staden som rummen, lägenheterna och personerna som hyr ut.

Vi får till exempel veta att Marcello, som hyr ut ett stort rum nära Montmartre, är runt 50 år och har jobbat som skådespelare på de stora teatrarna i Italien, och att Brigitte och Gérard, som hyrt ut rum sedan 1994, gärna delar med sig av sina bästa Paristips. Brigitte jobbar förresten på en bank och Gérard på ett bilföretag.

Sa jag att sajten var personlig?

Jag kommer definitivt kolla här nästa gång jag ska till Paris.