X
Annons
X

Ramadanbloggen

Mohamed Abubaker

Mohamed Abubaker

Idag var jag hemma hos min farmor i Rinkeby och bröt fastan, det som heter iftar på arabiska.
En gammal och vis tant, må Gud bevara henne och ge oss flera år tillsammans med henne.
Finns ingen annan panna eller hand jag älskar att pussa än de äldre runt omkring oss, många gånger har de gjort så mycket för oss och för att vi ska ha det bra och bättre än vad de själva haft det.

Nu är jag hemma och vilar inför ännu en natt i moskén. Idag längtar jag något så oerhört. Älskade vardag, hoppas du är långt ifrån mig just nu (räkningarna som ska betalas påminner mig om den bistra verkligheten).
Sitter vid köksbordet och laddar, inte med mat. Utan jag bara sitter och tar det lugnt, funderar på lite varmt te innan utgång. Det är en intressant samling vänner jag ska träffa ikväll, även om mina tankar är någon annanstans.

/Fridens