Annons

PJ Anders Linder om politik & samhälle

PJ Anders Linder

PJ Anders Linder

Tittar på Agenda och ser ett antal centerpartister skylla opinionsproblemen på partisekreterare Anders Flanking, medan ingen vågar kritisera Maud Olofsson. Det är mer fegt än klokt. Olofsson och Flanking står för partiets inriktning tillsammans. Om medlemmarna vill nå framgångar ska de backa upp företagsamhetslinjen i stället för att svaja.

Centern har många bra idéer om företagande och kampen mot arbetslöshet. Det stora problemet är att finansdepartementet sätter käppar i hjulet för partiets förslag och att Moderaterna är så oroliga för att uppfattas som företagar- i stället för löntagarparti. Vad Centerpartiet behöver är positiv respons och förstärkning från allianskamraterna. Det skulle vara bra för,Centern, Aliansen, ekonomin – och svenska folket.