Annons

PJ Anders Linder om politik & samhälle

PJ Anders Linder

PJ Anders Linder

Underbart att se att Birgitta Rydberg (fp) inte skräder orden utan läser lusen av Konstfack, som låtit en student låtsas vara psyksjuk och bluffa sig in på S.t Göran som del av ett ”konstprojekt”.

Konst. Sure.

Studenten och hennes lärare har visat monumentalt dåligt omdöme när de har satt sina uppblåsta egon framför människor som är i genuint behov av psykvårdens knappa resurser. Det är som ”Ballar av stål” fast vulgärare.

Tyvärr hade man inte blivit alltför överraskad ifall en politiskt ansvarig hukat inför dumheterna, men Birgitta Rydberg döljer inte att hon är förbannad och kräver att Konstfack ska betala de 11 500 kronor som påhittet kostat. Ja, det är det minsta man kan begära. Och självfallet ska det inte göras med skattebetalarnas pengar.