Annons

PJ Anders Linder om politik & samhälle

PJ Anders Linder

PJ Anders Linder

Expressen har samlat inläggen i debatten om kulturkonservatismen här. Man hittar bland annat Johan Lundbergs inledande artikel ”Smakrevolt” (5/11). Ann Heberlein noterar att det tycks vara mer kontroversiellt att tala för kulturkonservatism och värden än att hylla Ulrike Meinhof (5/12). Jan Gradvall begår ett kostligt lustmord på ansökningarna från de svenska städer som vill bli Årets kulturhuvudstad 2014 (8/12). Författaren Karin Stensdotter rapporterar från sin franska verklighet, där kulturkonservatism är en självklarhet såväl till höger som till vänster.

Även KulturExpressen i Axess TV har ägnat ämnet ett program (8/12). Många inlägg har gjorts på Axess Mao-blogg och där kan man också hitta gott om länkar till andra bloggare och debattörer.

Och i Aftonbladet rasar Åsa Linderborg.