Annons

PJ Anders Linder om politik & samhälle

PJ Anders Linder

PJ Anders Linder

Det känns som att regeringen ändå har spottat upp sig i det kommunikativa efter nyår. Statsministern visar sig emellanåt, och det tas initiativ.

Men på alliansfronten intet nytt. Jag tittade just förbi den berömda (är det ordet?) gemensamma webbplatsen. Det senaste inlägget gäller ett möte med pensionärsorganisationer som ägde rum för en månad sedan.

En månad!

Alliansforsverige.se skulle kunna vara ett forum för livlig diskussion med deltagare från alla de fyra partierna och intresserade partilösa. I stället är den en kopieringsmaskin där pappret har tagit slut.

Allians för Sverige var helt avgörande för den borgerliga valsegern – och utan ett starkt allianssamarbete blir det ingen vinst 2010. Hanteringen av den gemensamma identiteten efter valet är en av de värsta politiska försummelser jag har skådat!