Annons

PJ Anders Linder om politik & samhälle

PJ Anders Linder

PJ Anders Linder

Hur begåvat var det egentligen av Hillary Clinton att öppna för att Barack Obama ska bli hennes vice preidentkandidat? Dels ger det Obama chans att om och om igen påminna om att det ju är han som leder (delstater, röster, delegater). Dels har hon rätt effektivt tagit kål på sitt budskap om att Obama är för grön för att rycka in som överbefälhavare – det är ju just vad en vice president ska göra ifall presidenten är ur spel.

”Du är för oprövad för att ta det där förfärliga telefonsamtalet klockan tre på morgonen. Så vad sägs om att bli ansvarig för att ta det där förfärliga samtalet ifall något förfärligt först har hänt mig….”

Den som kom på det där har en del funderande (och jobbsökande) framför sig. Eller var det Bill?