Annons

PJ Anders Linder om politik & samhälle

PJ Anders Linder

PJ Anders Linder

Göran Persson säger att han är ”bedrövad” över att hans medarbetare skickar förtalsmejl till medierna om Fredrik Reinfeldt?

Vi är också bedrövade.

Det framgår inte hur bedrövad Göran Persson är över andra fejkmejl som Aftonbladet nu spårat tillbaka till s-ägda datorer.

Han bör vara väldigt bedrövad.

Få enskilda händelser har tydliggjort den socialdemokratiska snask- och sjaskkulturen som detta falska mejlande. Som i blixtbelysning får vi se en Rörelse där makten är överordnad fair play och där man inte drar sig för en dragning om man tror att det förbättrar chanserna att sitta kvar vid köttgrytorna.

Det socialdemokratiska styret ter sig solkigare för var dag som går.

Vid varje enskild incident är ledande kamrater ute och gör pudlar. Men vilka bli de första socialdemokraterna som konstaterar att någonting har gått i grunden snett med kulturen och att det är dags att ta en tankepaus långt från Rosenbad?