Caroline Ringskog Ferrada-Noli i Paris

Caroline Ringskog Ferrada-Noli

Caroline Ringskog Ferrada-Noli

Jag är i Paris! Det var det vi skulle prata om! I helgen händer helt underbara saker. Det Fête du Pain! Alla bagare och bagerier slår upp sina portar , kommer bokstavligen stå på gator och tog och hylla vetemjölet med olika bakelser och bröd. En fest! Frankrike är mycket för dessa typ av folkfester, musikfester, skördefester, vinfester, konstfester.

Fêten förra året.

För: På lördag natt är det också Nuit des Musées där Paris alla museum har nattöppet!

Förstår ni välviljan och det underbara här: man kan kryssa mellan Orangeriet, Grand Palais, man se alla dessa skatter. jag har kollat runt lite och ska gå på Kandinsky på Pompan, den ska var gedigen och härlig. Den hyllade fotoutställningen Controverses, en exposé över bilder som genom tiderna som skapat debatt och förändring (…!) på Bibliotheque National och på min favoritinstitution och en av Paris vackraste byggnader Grand Palais La Force de l’Art 02, supermodernt! Une image peut en cacher une autre, som handlar om bilden i bilden på en diger rad klassiska konstverk, och den där Andy Warhol-utställningen som ska vara djup och initierad, 250 tavlor!

Grand Palais! Ses lördag natt.La Force de l’Art verkar helt underbar. Prio un!

Men? Den här?! Jag tar inget ansvar för konsten. Men den här finns på utställningen. Rätt trist va? Om ni är barn kolla inte! Jag vet faktiskt inte om det är ok att publicera den här. Jag återkommer. Obs snusk. kan ej publiceras här.

Denna med. La Force. Ändå fin.

PS Detta är fantastiskt. Contemporary Art av vem??

ok sista

PS Hur stod det till med juridiken när Christo slog in sina verk? Nån som vet?

Här: Pont Neuf inslagen, 1985

Fler bloggar