Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

1. Beach House. Skivan Teen dream är deras absolut bästa och i februari kommer de till Sverige igen. Wiiih.

2. YeasayerOdd blood. Okej, skivan är inte alls som deras magiska debut All hour cymbals. Men bara man kommer över den insikten och slutar längta efter en ny 2080 finns det en massa bra att upptäcka på Odd Blood. Som skivans bästa låt, det snygga tredje spåret Madder Red.

3. Charlotte Gainsbourg – IRM. Samarbetet med Beck visade sig vara en betydligt bättre idé än vad den verkade när jag hörde nyheten. Men IRM visar Charlotte Gainsbourg från sina bästa sidor. I februari kommer också den nya Balenciaga-doften där hon är modellansiktet utåt.

Och så ett tv-tips för alla som sörjt att Arrested Development fick en alltför kort tid i rutan. Den 8 februari börjar Community – en semivrickad komediserie om en vuxen studiegrupp på ett college som verkar fått lärarna från den fjärde sorteringen – att visas på TV6. I rollerna ses bland annat Chevy Chase och Alison Brie som annars är känd som den kvittrande Trudy Campbell i Mad Men. Knappast en komediserie för alla. Men ganska rolig på sina håll.