Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Jag förstår inte alls de som envist hävdar att 2009 var ett uselt skivår. Men nej. Att hitta bra skivor att lyssna på har varit mitt minsta problem det här året. Och 2010 vill inte öppna sämre. Förutom nya Vampire Weekend, nya Beach House – kanske deras finaste – och både ett minialbum och en fullängdsskiva från The Drums kommer Hot Chips nya One life stand i februari. Nu har jag förvisso bara hunnit lyssna två gånger så jag nöjer mig med att snabbt konstatera att jag gillar det som jag hört. Förhoppningsvis blir bara det ännu bättre. Det är lite som om gamla Hot Chip är tillbaka, fast den här gången med oljefat för en karibisk touch. Som om de satt solglas i de jättestora glasögonbågarna.

Ps. Och så kommer Pavement och Surfer Blood till Way Out West. Bra bra.