Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Okej, snart den där tävlingen. Men först lite nytt bara.

Nej nej nej, någon måste driva med mina öron? var min första tanke när jag hörde underbara Yeasayers nya singel Ambling Alp. Den lät ju inte alls såsom Yeasayer ska låta (tänk bästa låten 2080). Nu visade det sig att det var radioversionen av låten som jag fått skickad. Låt oss hoppas att den egentliga versionen, som finns att ladda ner gratis här, är betydligt mindre ehm, ja som radioversionen. Det är möjligt att jag, när öronen vant sig vid nya Yeasayer-kostymen, kommer att gilla det hela mer. Men i dagsläget känns det svårt. Nya skivan Odd Blood kommer oavsett vad i februari.

Vampire Weekend har också en ny låt ute. Den heter Cousins, innehåller extra allt, serveras i rekordhastighet och finns att lyssna på bland annat här. Vampyrernas nya skiva Contra kommer den 11 januari.

Idag berättar förresten Kents hemsida att det i mars nästa år kommer en Kent-bok skriven av Jan Gradvall. Såhär ska den visst se ut.

Och nu till det som rubriken lovar. För äntligen har chansen kommit att få glida runt i ett vrålåk smyckad med de två galenpannorna Luke Steele och Nick Littlemore. Den som köper nya specialutgåvan av Empire of the Suns lysande album Walking in a dream får inte bara den osläppta låten Girl, och ett par tre andra låtar som inte fanns med på originalskivan, på köpet. Han eller hon kan dessutom vinna den allt annat än anonyma bilen: The Sun Chariot. Köp den strålande skivan, fundera ut hur du ska frakta hem den eventuella vinsten och tävla sedan här. En sådan bil går inte igenom besiktningen varje dag direkt.