Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Höstsolen skiner varm i New York efter en vecka full av stros längs Madison Avenue, konsert med Fuck Buttons och kaffeblask i Bored to Death-kvarteren i Brooklyn. Däremellan hann jag också rent fysiskt springa in i The Edge på en gata i West Village. Han hade keps och såg fräsch ut.

Kvar att göra: The Drums-spelning på Long Island, jazzkonsert i Harlem, Monsters of Folk Bowery och KentBowery Hotel. Något annat också kanske?


Shout Out Louds spelas i högtalarna på Sephora, Lykke Li-skivan snurrar i klädaffärerna på Bedford och Detektivbyråns musik minglar i luften på barfiket Blackbird. Precis som hemma fast borta. Nu dags att spana in Vampire Weekend-miljöerna kring Columbia. Igår var det för övrigt blotta 242 dagar kvar till den stora varm korv-ätar-tävlingen på Coney Island. Dags att börja träna för den som tänkt bräcka förra årets rekordätning: hela 68 hot dogs lyckades mästaren Joey Chestnut äta. Good job Joey!