Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Från skivor med Amy Diamond och Pixie Lott via en fiolstinn konsert med Alexander Rybak fram till kvällens litterära frågestund med Nick Cave. Och däremellan kommer nyheten om att illegala nedladdare kommer till helvetet (det är Current 93:s David Tibet som i The Guardian tar till ett nytt, av de stora branschorganisationerna, oprövat argument i den stampande nedladdningsdebatten: när det är dags för synderna att en dag räknas ihop kommer fildelarna att ha det pyrt om öronen). Det har blott gått en och en halv dag av veckan men de tvära kasten får det att kännas som en hel månad. Popkulturen rusar snabbare än någonsin den här hösten.

Det enda som är konstant hur snabbt dagarna än går är The Drums som jag månad in och månad ut inte kan få nog av. Och borde inte Jack Whites nya skyddslingsprojekt (det sägs att det är hans fru, supermodellen Karen Elson som gömmer sig bakom pseudonymen) Mildred and the Mice ge ut något nytt nu när det närmar sig Halloween? De trick-or-treatande barnen kommer att lägga benen på ryggen när de får höra hennes Spider Bite.