Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Efter fem år av alldeles för lång väntan har Har Mar Superstar äntligen gjort sin comeback. Igår släpptes skivan Dark touches, i morgon dyker den upp i min brevlåda och jag längtar. Första singeln Tall Boy, som handlar om en tjejkväll på stan och som Har Mar skrev med Britney i åtanke (låten dissades dock av hennes management), är helt okej. Men jag har höga förväntningar på att resten av skivan är ännu bättre. Det är givetvis inte brain science det handlar om, men Har Mar är alltid Har Mar: en rundlätt r’n’b-man med förkärlek för att låta kläderna falla under sina intensiva danskonserter.

I videon till den ständigt så (popbuskis)underhållande amerikanen gamla låt E-Z Pass dök The Strokes upp, i videon till Tall boy är det bland annat skådisen Eva Mendes som står för superstjärneglansen.