Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Jag har hittat en ny favoritserie: Bored to Death, den nya HBO-serien med Jason Schwartzman i huvudrollen, är banne mig det roligaste jag sett på hela hösten. Vill bara se mer, mer, mer – fler, fler, fler avsnitt. Jag älskar så gott som allt med serien: handlingen (i korta drag: den knappt lagom lyckade författaren Jonathan Ames blir dumpad av sin tjej och måste hitta en ny mening med livet. Eftersom han älskar detektivromaner lägger han ut en annons på Craigslist där han erbjuder sin tjänst som privatdetektiv), skådisarna, miljön, replikerna, humorn. Som en nördigt underhållande och komisk detektivserie med buskisundertoner. Den 23 november börjar Bored to death visas på Canal Plus i Sverige. Vi hörs mer om den då i ett annat format. Här och nu konstaterar jag bara att jag inte kan få nog. Lite som jag kände för Flight of the Conchords första säsong.

Här en så kallad sneak peek från avsnitt tre: