Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Men vilken flott tisdagsnyhet: Port O’Brien lägger an i Stockholm och Göteborg på sin turné i november. Den 28:e spelar de på Debaser Medis, dagen därpå på Pustervik.

November blir en bra månad. Den 23:e har Bored to death, nya HBO-serien där Jason Schwartzman spelar skribenten Jonathan Amos som blir dumpad av sin flickvän och, för att finna en ny mening med sitt liv, bestämmer sig för att bli satsa på en karriär som privatdetektiv. Intriger och svart komedi i ett. Låt oss återkomma mer till detta senare.

Och med ynka två månader kvar på decenniet börjar nyheterna om vad som kommer nästa år redan att droppa in. Julian Casablancas soloskiva är försenad (den skulle ju släppas i höst men har inte mixats än) och Charlotte Gainsbourg har samarbetat med Beck på sitt nya album som kommer i början av året.

Förra månaden gick ju Lily Allen ut med att hon skulle sluta med musik – ett löfte som dock inte betyder så mycket i dessa återföreningarnas och comebackernas decennium. Istället släpper hon nu en smyckeskollektion! Läs om det hela och titta på alla juvelerna här. Här är Lilys flamingohalsband.