Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Regndugg hela dagen och ikväll ställer sig Tjuren från WalesGlobens scen. Stödtrosorna kommer att vina kring öronen när Tom Jones tar i med magstödet och river runt i sin låtkista för att fiska upp Delilah, It’s not unusual och Help yourself. Det blir med all säkerhet en power walk längs minnenas allé. Jag älskar Toms 60-tals jag. Innan han började råma så mycket. Den Tom Jones han var innan han mötte 2000-talet med en Stereophonics-duett och ett hiskeligt försök att tala med kidsen på kidsens sätt. Hans samarbete med Wyclef Jean var en katastrof på alla sätt. Men förhoppningsvis gör han en Tina Turner ikväll och visar alla curlade superstjärnor att gammal och frisyrmässigt grånad är äldst.

Glöm förresten inte att min favorit Ólafur Arnalds spelar i Uppsala på fredag, samma kväll som Pacific! sätter upp sin elektrobalett i Stockholm och dagen därpå spelar GirlsDebaser Medis. Men allt detta kommer efter att J-rockaren Miyavi intar Fryshuset på torsdag. Räkna med läppiercingar och spiktaggiga frisyrer. Eller så stannar man hemma och lyssnar på Richard Hawleys urfina nya skiva. Perfekt för duggande kvällar.