Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Onsdag. Jag väntar framför brevlådan på Monsters of Folk-skivan i fysisk form, bläddrar i senaste Lula och lyssnar under tiden på Girls, Drums (okej The Drums men the:et förstörde flowet) och som alltid Grand Archives. I två veckor har min favoritlåt varit Dig that crazy grave. Missa förresten inte Girls när de kommer till Sverige nästa vecka. Och den som missar dem då kan åka över till San Francisco och se dem på Swedish American Hall senare i höst. Som hemma fast ändå inte.

Men nu tillbaka till Grand Archives. Som låt nummer två i klippet nedan kommer bästa låten. Apropå Patrick Swayze och alla minnestexter som författats om honom så har jag insett att jag måste vara en av få som inte gick bananas över Dirty Dancing. Trots att jag rent åldersmässigt borde ha gjort det. Jag tyckte att den var löjlig redan som barn. Känner inte alls igen mig i alla nostalgiska berättelser om elvaåringar som gjorde sin entré i vuxenvärlden via den filmen. Nä icke då. Jag säger bara Robin Hood: Prince of thieves med Kevin Costner. Där snackar vi läcker i trikåer. Okej, NU till Grand Archives.