Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

För (oss) alla som har någon av M Wards lysande skivor som akilleshäl vill jag varmt rekommendera Timber Timbres nya skiva som heter just Timber Timbre. Det mycket fina albumet släpptes i slutet av augusti. Det vore synd och stor skam att missa det. M Wards projekt ihop med Bright Eyes, Mike Mogis och Jim James – Monsters of Folk – släpper sin skiva på fredag. Förhoppningsvis blir gamla M:et lite muntrare av att turnera med sina vänner – sällskapet stannar till i Sverige den 12 november för en kväll på Filadelfiakyrkan – för den variant av sig själv som han visade upp under sin intervjudag i Stockholm i våras var så uttråkat trist att han verkade nära att gå upp i atomer. Men det är väl problemet att gestalta en orkester helt själv, det går inte att putta över pr-jobbet på någon annan. Monsters of Folk blir en flott kombination av flanellskjortor.