Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

När sommaren och hösten inte kan bestämma sig vem som ska ha vad är det perfekt att vända sig till Port O’Briens trygga värld. I början av oktober kommer bandets urfint mjukskäggiga och yllevarma skiva Threadbare. Att bandet huserar i San Francisco låter egentligen som en halv omöjlighet. De borde ju komma från någonstans i nordvästra USA eller kanske Kanada. Port O’Briens musik låter som om den inte alls tillbringat sina dagar i solskenet utan med vinden vinande utanför timmerstugan och fotogenlampan på bordet. För den som vill lyssna på kvintettens två tidigare skivor All we could do was sing och Wind and the swell finns de att köpa såväl i butik som digitalt. Missa dem inte, Port O’Brien kan vara just det som den här hösten behöver.