Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Idag lyssnar jag nästan bara på Jamie T:s kommande skiva Kings & queens. Jag har nämligen, lite förvånat, upptäckt att jag ju gillar den mycket. Under de två veckor som gått sedan jag först lyssnade på albumet, och tyckte att den var okej, så har den hängt runt där i datorn och blivit riktigt bra. De cockneydialektala låtarna har klivit ut ur skuggan från hans debutskiva och visar sig nu i eget rampljus. Det är så här alla skivor borde få behandlas. Jag har aldrig varit mycket för det där med intensiv hetslyssning – om det inte är på favoritlåtar eller älsklingsskivor. För den som vill ha en ny låt att spela om och om igen tipsar jag om Forget me not, från Jamie T:s Chaka demus ep. Finns att lyssna på på hans Myspace. Play, rewind, play, rewind.