Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Mad Men hade ju amerikansk premiär i söndags men kanske ska vi hålla oss från att prata om det till serien har premiär i Sverige under hösten. Men nog är det rasande omodernt att det inte går att lagligt få tag på serien innan dess, i alla fall inte om man har ett svenskt ip-nummer. Har man inte en dator som hör hemma i USA möts alla försök att betala för sig med ett rött stopp-märke. Så dumt att inte vilja ta emot pengar från de som vill göra rätt för sig. Mad Mens manusförfattare, kostymörer och skådisar är ju värda vartenda öre de kan få, vare sig det är i dollar eller kronor. Det gamla regionstänket känns mer 1999 än 2009.

Men för den som vill ägna sina kvällar åt pyssel istället för tv kan man beställa klippdockor med Joan som motiv. Bara att klippa ut och sedan klä på och klä av. Perfekt för alla Mad Meniacs över två år.