Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

Nya skivor från:

– Jamie T (snygg om än inte lika speciell som debuten. Ska lyssna på den några gånger till innan jag bestämmer mig vad jag tycker)

– Taken By Trees (urfin och speciell, inspelad i Pakistan med pakistanska gästmusiker! Mitt favoritspår är versionen av Animal Collectives My girls som här heter My boys)

– Richard Hawley (hans storslagna pomadaballader fortsätter att vandra på kärleksstråk i Sheffield)

Maps (de shoegaziga låtarna har gläntat på dörren från pojkrummet).

Och på det förra veckans popkulturresa till Manchester med fotografering utanför Salsford Lads Club, besök i den lilla byn där Sylvia Plath ligger begravd och så en titt från bilfönstret på fish and chips-shoppen i Bacup där Agyness Deyn jobbade. Regnigaste sommaren på länge eller inte, slutet av juli hade inte kunnat bli så mycket bättre för den här katten. Detta trots att Castle Howard – även känt som Brideshead-slottet – fick stryka på foten av tidsbrist.

I morgon börjar Emmaboda. Tionde – eller blir det elfte? – gången gillt för mig. Mest av allt ser jag fram emot att se Marina and the Diamonds, Aeroplane, Metronomy och 2 Many DJ:s. Och så se om jag kan ändra mig och börja gillade Bloody Beetroots. Men först ska jag titta på dokumentären om lejonet Christian som jag köpte för ynka 2 pund.