Annons

Nöjesbloggen

Kristin Lundell

Kristin Lundell

I morgon, tisdagen den 7 juli, ”utgår MTV:s ordinarie tablå för att hylla Michael Jackson” berättar ett pressmeddelande som kom nyss. Ja men det var väl banne mig på tiden att det som en gång i tiden var världens främsta musikkanal ordentligt uppmärksammar att King of Pop har gått ur tiden. Synd bara att de är absolut sist med att jaga bollen (att sända en specialare tio dagar efter hans död kan inte ens anses att vara på bollen). Missförstå mig rätt, jag orkar inte med en enda hyllning till vid detta laget. Men nog är det en principsak att MTV ska uppmärksamma en händelse som Jacksons bortgång. Att MTV nu kommer med en specialtablå i den här frågan är väl det yttersta exemplet på hur mycket på botten den forna musikkanalen, numera ungdomssåpeteven, befinner sig idag. Men det är klart: det finns ju många viktiga The Hills- och Supersweet Sixteen-repriser som ska visas. De har ju ändå bara sänts hundratusen gånger. Superhög prioritet på det.

Nu dags att lyssna på nya Maps-singeln.